مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام خانوادگی

سلام
بنده از همسرم جدا شده ام و یک فرزند پسر 18ساله دارم که حضانت ایشان با من است. پدرش در قید حیات است.
پسرم اصرار شدیدی به تغییر نام خانوادگی خود را دارد و میخواهد نام خانوادگی من را داشته باشد
حال سوال من این است که با تغییر نام خانوادگی از ارثیه پدری خود محروم میشود یا خیر؟؟

پاسخ ها :

پوریا پرویزی

جناب آقای پوریا پرویزی :

سلام و عرض ادب
نه محروم نمی‌شود و اساسا در قوانین کشور ما هیچ کس را به هیچ دلیلی نمیتوان از ارث محروم کرد و این تفکر از ارث محروم. کردن به اشتباه در بین مردم رایج شده است