درباره دادراه پایگاه دانش مقالات حقوقی نکات حقوقی

مشاوره حقوقی رایگان - خیانت قبل از عقد و فریب در عقد

مطمئنم که زنی در شهر دیگری درس می‌خواند، با مرد متاهلی در آن شهر رابطه بر قرار کرده و من در همان شهر زندگی می‌کنم. و زن همزمان در شهر خودش با کسی عقد کرده و میدانم بعد از عقد نیز رابطه را ادامه می‌دهد. من فعلا راهی برای اثبات این مسئله ندارم. آیا برای اثبات این مسأله به نیت نجات آن شوهر این زن و همسر آن مرد، اقدام ب جمع آوری مدارک فیلم و عکس از آن دو بکنم ؟ ( با توجه ب اینکه نهایت مدرکی ک بتوانم جمع کنم، عکس و فیلم از صحبت کردن آن ها در ماشین یا ورود آن ها ب خانه ای با هم است ).

پاسخ ها

باسلام سوالتان چیست
سوال من اینه که آیا وارد عمل شدن را پیشنهاد می‌کنید ؟ یعنی در صورتی ک این مدارک بدست بیاید آن مرد میتواند برای طلاق دادن بدون مهریه یا همسر افغانی برای طلاق گرفتن اقدام کند ؟ و البته اینکه اگر این کار ها را بکنم ممکن است از من شکایت شود به هر جرمی ؟ قصد من صرفا آگاه کردن همسران آن هاست نه دخالت و پایان دادن ب زندگی آن ها. همچنین جمع آوری مدارک برای من خیلی وقت گیره بنابراین ممکنه صرفا به همسراشون خبر بدم ک اگر خواستن خودشون اقدام ب جمع آوری مدارک کنن. در این صورت ممکنه از من به اتهام تهمت و افترا شکایت شه ؟ راستی زن فقط یک ماهه با اون مرد در شهرشون عقد کرده پس این میتونه فریب قبل عقد توسط زن هم حساب شه چون اون مرد با این تصور ک همسرش سینگله باهاش عقد کرده.
همچنین اونا توسط دوست افغانیه به صورت حضوری منو تهدید کردن ک اگر بگی بلایی سرت میاریم ک فلان ولی توکل من ب خداست چون نیتم خیره و قصد آبرو بردن یا خراب کردن زندگی ندارم فقط میخوام آگاهشون کنم ( این تهدید حضوری رخ داده و من مدرکی برای اثبات ندارم ).
نامفهوم

سوالات مرتبط

وکلای متخصص