مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت نشدن دیه از طرف بیمه

سلام بنده پدرم در سانحه یک تصادف فوت شدن پدرم قبل از فوتشون به دلیل دیابت یک پا و چشمشون از دست داده بودن توی تصادف کسی دیگه ایی پشت فرمون بودن بعد از یکماه به دلیل شکستگی لگن و مهره گردن و ضربه به سینه که باعث اب اوردن ریه هاشون شدمتاسفانه فوت کردن درضمن پدرمن ایثارگربودن و ازهمون زمان مواد مصرف میکردن .الان قاضی برای پدرم دیه کامل تایین کردن ولی بیمه ایران زیر بار نمیره قاضی دوباره براشون اخطاریه فرستاده بازهم زیر بار نرفتن و میگن این اقا چرا مواد مصرف میکرده میخوام ببینم برای این موضوع وکیل بگیرم نتیجه ای داره یا خیر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، اگر رای قطعی شده بیمه نمی‌تواند مخالفت کند و در صورتی که بیمه معترض هست باید رای را نقض کند در غیر اینصورت مکلف به اجرای رای قطعی هست

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

بله.وکیل بگیرین،بیمه مکلف به اجرای حکم دادگاه هست