مشاوره حقوقی رایگان - روش گرفتن خسارت از کسی که زده و در رفته

با سلام و احترام خدمت وکلای محترم. اتومبیل بنده در محلی پارک بوده و بعد از مراجعه دیدم گلگیر و سپر و چراغ جلوی خودروی من آسیب دیده و کسی به اتومبیل من زده و فرار کرده، از دوربین مداربسته اون محل پیگیر موضوع شدم متاسفانه دوربین خراب بوده و فیلمی ضبط نشده است. به شورای حل اختلاف مراجعه کردم و خواسته تامین دلیل زدم و موافقت شده و ابلاغیه آماده که 800 هزار تومان به حساب کارشناس واریز نمایم. اما اون طرفی که به ماشین من زده رو پیدا نکردم. چطور میتونم خسارت خودم رو دریافت کنم؟ آیا بیمه شخص ثالث خودروی خودم میتواند خسارت مرا پرداخت کند؟ با تشکر و تجدید احترام

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر بیمه خسارات بدنی مربوط به ماشین ممکن هست خسارت شما را بدهد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام خیر تا پیدا شدن فرد متواری امکان اخذ خسارت نیست ، میتوانید از بیمه بدنه خودروی خود استفاده کنید