مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت نیروی نهضتی ایثارگر

باسلام و احترام اینجانب آموزش دهنده نهضت ورودی سال 1394 تا97 می‌باشم سال 98 و 99 بخاطر کرونا نتونستم کلاس بردارم.
مجددا سال 1400 تاکنون مشغول می باشم.
ایثارگری ام امسال درست شد.
جهت تبدیل وضعیت آموزش و پرورش میگه بخشنامه برای سال 1402 نیومده.
لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر قرارداد مستقیم با ارگان های دولتی و یا عمومی غیر دولتی دارید تحت شرایطی بله بسته به اعلام نیاز جذب نیروی انسانی ممکن است تعلق گیرد