مشاوره حقوقی رایگان - برگهای جعلی 90سال پیش که متصرف رو پرونده گذاشته

باسلام خدمت اساتید. پدربزرگ بنده در روستایی زمین کشاورزی داشته از پدرش و جدش به ارث رسیده بود زمینها پنجاق اصلی با حدوحدود زمین بنام پدرش وعموهاش بودکه بعد فوت همه پدروعموها بصورت مشاعی بین پسرها عمو کشت میکردن تا قبل از انقلاب ولی متاسفانه پدربزرگ بنده سه برادر داشته دوتاشون درجوانی فوت کردن برادر دیگه درسن 50سالگی فوت میکنه همگی فوت نامه دارن پدربزرگ من هم سال 51 فوت میکنه از بزرگان همیشه سوال میکردم که گفتن قبل از انقلاب یکی عموزاده ها بدون اجاره بقیه رفته چندتیکه فروخته وچندتیکه دیگه هم اهلی منطقه بدون برگ خریدتصرف کردن (ضمناخانواده جدپدری من حدود100سال ازاون منطقه کوچ کردن به حدود30کیلومتری مهاجرت کردن ولی هرسال برای کشت زرع میامدن کشت میکردن )حالابنده ازکسانی که تصرف کردن شکایت تصرف عدوانی کردم که چندنفراز پدربزرگم وبرادرش نامه خریدداشته مال 90سال پیش گذاشتن روپرونده که قاضی من بی حق کرده منم رفتم کپی ازپرونده گرفتم بررسی کردم نامه چندمهرداره (کاتب وشاهد) ولی اولا اثرانگشت پدربزرگم ویکی ازبرادرهانیست فقط خودکارکشیدشددومآ دوبرادرفوت نامه دارن قبل از تاریخ نامه فوت کردن وچندایراد دیگر تونامه هست ....لذاسوال بنده این است چه اقدامی بکنم رو پرونده چون فوت نامه دارم استشهادمحلی دارم اثرانگشت پدربزرگم دارم وطبق تاربخ نامه پدربزرگم که شناسنامه داشت18سال دقیق سن داشته وخودش به پدرم وعمومیگفت مانفروحتیم لطفا راهنمایی کنیدباتشکرفراوان

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.