مشاوره حقوقی رایگان - عدم موافقت با مرخصی بدون حقوق

پرستار پیمانی علوم پزشکی هستم و در حال حاضر در مرخصی زایمان به سر میبرم
به دلیل این که در مراقبت از فرزند مشکل دارم به بیمارستان محل کارم درخواست 6 ماه مرخصی بدون حقوق بعد از مرخصی زایمان دادم که درخواستم رو به دلیل کمبود نیرو رد کردند
با توجه به این که هر کارمند خانم طی دوران خدمت می تواند از 3 سال مرخصی بدون حقوق استفاده کند، آیا می توانم از بیمارستان به دیوان عدالت اداری شکایت کنم یا این که دریافت مرخصی بدون حقوق منوط به پذیرش محل کار می باشد؟

پاسخ ها :

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

آیا کارمند رسمی هستید؟ یا مشمول قانون کار میسوید؟
اصولا باید با تایید کارفرما باشد