مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک توسط برادر

22 سال پیش پدرم یک منزل مسکونی متعلق به خودش درقالب خریدوفروش به من واگذارکرد منم بلافاصله فروختم به همسرم‌وایشان مراجعه کردند اداره ثبت به نام‌ خودش سندتک برگ رسمی دریافت کردندحالا که 22سال گذشته به تازگی پدرم فوت کرده برادرم ادعا میکتد این‌منزل رامن ساخته ام و همسرم‌ و من‌ را تهدید به تخلیه منزل میکندهیچ سندومدرکی در دست ندارد فقط میگه شاهد میبرم‌ دادگاه که‌این منزل را من‌ ساخته ام ضمنا برادرم همون‌22سال پیش کامل اطلاع داشت که پدرم‌ این منزل رابه من فروخته ولی هیچ‌شکایت واقدامی نکرد آیا سند رسمی همسرم‌ باطل درمقابل شاهدین‌ایشان به همین‌ راحتی باطل میشود ایا شکایت حقوقی ایشان بعد 22سال مشمول مرور زمان نشده؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. محتمل است ولی شما با ادله اگر دقیق دفاع کنید مانع خواهید شد. برگ برنده در دست شماست. بهتر است تماس بگیرید تا راهنمایی دقیق صورت گیرد