مشاوره حقوقی رایگان - حدود اختیارات هیئت مدیره مجتمع تجاری

سلام - آیا در صورتیکه در اساسنامه یک مجتمع تجاری قید شده باشد که در صورت انجام برخی از کارها که با قوانین مجتمع سنخیت ندارد، توسط یکی از اعضا، هیئت مدیره می تواند نسبت به قطع برق اختصاصی واحد مربوطه اقدام نماید و همچنین ابلاغ کتبی این موضوع به عضو متخلف ، هیئت مدیره مجاز به اینکار است. ممنون

پاسخ ها :

حدود اختیارات هیات مدیره مجتمع تجاری قطع برق اختصاصی توسط هیات مدیره مجتمع هیات مدیره مجتمع تجاری