مشاوره حقوقی رایگان - شکایت به دیوان عدالت اداری برای تبدیل وضعیت

با سلام
اینجانب در یکی از شرکت های تابع شستا، سیمان کار میکردم که 52 درصد آن از آن شستا است.
هیئت مدیره موظف بودم. من را از هیئت مدیره برکنار کردند، بدون هیچ دلیلی پست موظفی من را ابطال کردند که نزاشتن برم سرکار
هیئت حل اختلاف پایان کار من را به علت اتمام کار تایید کرد
دیوان هم همان رای را تایید کرده.

الان میخواهم در شکایتی جدید خواستار اجرای قانون تبدیل وضعیت فرزندان ایثارگر برای خودم بشوم، چن من از اوایل سال 98 تا شهریور 1400 در آنجا کار می کردم و مشمول قانون هستم.
الان شکایت جداگانه به دیوان عدالت اداری ببرم یا به جایی دیگر تا قانون تبدیل فرزندان ایثارگران برای من اجرا کنند ؟
ممنونم

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید اسناد و مدارک شما را دقیق و کامل بررسی کنیم

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

از طریق طرح دعوا در دیوان عدالت اداری اقدام کنید