مشاوره حقوقی رایگان - ثبت برند

باسلام. من سرمایه گذاری در یه تولیدی کردم پروانه به نام دوستمه. ولی برند به اسم من و خودشه. پنجاه پنجاه
ضمنا واسه ثبت برند من فقط یه کپی کارت ملی بهش دادم بقیه کارهارو خودش انجام داد.
لطفاً راهنمایی کنید که اصلا چنین چیزی مقدوره. فردا من میتونم مدعی برند باشم من چیزی هم امضا نکردم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

نام دقیق برند خود را برای بنده ارسال فرمایید تا مالک آن را استعلام کنم