مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین ارثی

با سلام و احترام : پدرم فوت نموده و ما متوجه شدیم یک سند اصلاحات ارضی بنام پدرم در سال 1343 صادر شده و الان هم موجود هست و در این زمین دو برادر حدود 50 سال هست با هم کشت کردند و این که هر دو برادر فوت کردند ( پدر و عمو ) اما سند فقط به نام پدرم هست آیا ما میتوانیم از ورود وراث عمو در زمین جلوگیری کنیم؟می توانیم زمین را به فروش برسانیم؟ ضمناً یادآوری میکنم که ما خبر نداریم بین پدرم و عمو نوشته ای هست یا نه. ممنون از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بله تازمانیکه وراث عمو سندی ارائه نمایند که شریک هستند

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کار بر محترم تا زمانی که دلایلی جهت اثبات مالکیت پدر خود ارائه نداده‌اند بنا به اسنادی که دست شما می‌باشد مالکیت سهم پدرتان را دارید