مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض به موات اعلام شدن زمین

باعرض سلام،بیشه ارغوانی که در 80سال پیش سند شاهنشاهی صادر شده و دارای آب قنات می باشد که در 40سال پیش احیا شده و درختکاری انجام شده که مجددا در 20سال پیش درخت‌های گذشته حذف و درختان جدید جایگزین شده و دور تا دور آن هم دیوارکشی ومصدور شده و یک بنای خانه کارگری ساخته شده و استخر ذخیره آبی که از قدیم بوده هم احیا شده و بزرگتر شده که حالا به جهت تحدید حدود و سند تک برگی که اقدام کردیم اداره منابع طبیعی میگه شما مستثنیات دارین ولی در نقشه برداری امور اراضی تداخل پیدا کرده و موات خورده که شما باید برید سریع به موات اعلام کردن ما اعتراض بدین والا ما اقدام به شکایت علیه شما میکنیم و سند به نام دولت می‌زنیم لطفا راهنمایی کنید،باتشکر از صبر و توجه شما وکلای گرامی

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر مدارکی دارید می‌توانید شما دادخواست اثبات بدهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام مدارک جمع آوری نمایید چرا که ممکن است در آینده به کار شما بیاید