مشاوره حقوقی رایگان - شکایت کارگر از کارفرما بابت سنوات و عیدی

من ازکارفرما شکایت کردم بدون وکیل آیا رای به من میدهند من دو سال سنوات و همچنین یک ماه حقوق نگرفتم و ذخیره پورسانت و عیدی امسال طلب دارم از پخش درآمدم و شکایت فرستادم همچنین دوماه اول کارم بیمه برای من رد نکرده است.

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر کار کردید و حقوق و مزایا دریافت نکردید به شما تعلق می گیرد و نگران نباشید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر شما محق باشید رای به نفع شما صادر می‌شود