مشاوره حقوقی رایگان - سختی کار کارگر

سلام من 16 ساله در یک موسسه معلولین ذهنی وجسمی وروانی مشغول به کارم والان دیگه توانایی کار ندارم چهار ماه پیش برای سختی کار ثبت نام کردم وجواب ش تایید نشد دوباره اعتراض رد کردم هنوز جوابش نیومده ولی عنوان شغلی ما مشکل دارد الان هم میگن که به خاطر خیریه مردمی هست که شما مشمول سختی کار نشدید لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
سختی کار به نظر مشمول شما نمی باشد چرا که شرایط قانونی آن برای شما وجود ندارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست به وزارت کار مراجعه نمایید مشاغل سخت در آنجا ارائه شده است