مشاوره حقوقی رایگان - هک اطلاعات گوشی

سلام خسته نباشید
یکی از دوستان من برای شوخی به دوستش یک فایل میدهد (فایل ویروسی) بوده و دوستش اون رو باز میکنه و برای دوستم بعضی از اطلاعات شخصی او می آید مثل پسورد ها در سایت های مختلف، آی پی ، محل زندگی ، شماره تلفن ، اکانت ها در بیشتر برنامه ها مانند توییتر و دیسکورد و اینستا و ....

آیا حکمی دارد؟
او فقط قصد شوخی داشته و او 12 سالش بوده است

از اطلاعات او هم سوء استفاده نکرد و اصلا پخشش نکرد

آیا جرمی مرتکب شده است
شخص میتواند از او شکایت کند؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله حتی اگر شوخی هم باشد مرتکب جرم شده و اقدامات تامینی و تربیتی در خصوص او اعمال می شود