مشاوره حقوقی رایگان - پرینت ریز مکالمات

سلام. شیشه‌ی ماشینمون رو شکستن، الان به یک نفر شک داریم که 5 ماه پیش برای ما کار کرد پولش رو بهش ندادیم اونم دو دفعه حضوری پیگیر شد که از محل کار انداختیمش بیرون، فکر‌ میکنیم کار اون باشه. میتونیم پرینت ریز مکالماتش رو بگیریم؟ قاضی میتونه مجوز صادر کنه؟

پاسخ ها :

داود پورنعمت

جناب آقای داود پورنعمت :

سلام
خیر، مدرک محسوب نمیشود و صرفاً با این استدلال شما قابل اثبات نیست.
موفق باشید

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیر نمی توانید ریز مکالمات فقط در جرائم خاص وامنیتی بدستور مرجع قضایی انجام میشه