مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین نسقدار

سلام زمینی ب مساحت 3هزار متر خریداری کردم حدود 3 سال قبل و از همسایها شنیدم این ملک مالکش یکی دیگست و فروشنده بما نسق کدرهگیری بنگاه ک و قولنامه پدری داده ک ملک از پدرش خریداری کرده سال 79 اگه الان مالکش پیدا بشه باید از بنگاه شکایت کنیم؟؟ ممنون میشیم جواب بدید بنگاه هم نوشته ملک مذکور هرگاه شاکی یا متشاکی حقیقی یا حقوقی داشته باشه فروشنده پاسخگو است و تمام مدارک مورد رویت خریدار قرار گرفت

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام به شخصی که فروخته شکایت فروش مال غیر مطرح کنید

امین رادمان

جناب آقای امین رادمان :

سلام از بنگاه نمی توانید شکایت کنید باید از فروشنده شکایت کنید