مشاوره حقوقی رایگان - طرح شکایت علیه رئیس کلانتری - سرهنگ 2

با سلام
رئیس کلانتری کشیک شب ساعت 2 شب به زور وارد مغازه گیم نت شدن و دوستانی رو در حال بازی بودن با چک و لگد زدن و به وسایل مغازه آسیب رساندن
فیلم دوربین های مداربسته کاملا مشخض هست که کرکره مغازه پایین بوده و رئیس کلانتری از زمان ورود بدون هیچ تنشی از طرف ما تمام مشتری ها و مارو کتک زدن و توهین کردن.
میخواستم بدونم با طرح شکایت به بازرسی فرماندهی انتظامی آیا میشود برخورد جدی کرد که دیگه مزاحمتی از این جهت صورت نگیره
فیلم دوربین ها کامل و واضح هست و به خود جناب سرهنگ نشان داده شده ولی ایشون تهدید کردن که فیلم پخش نشه.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.ازطریق دادسرای نظامی کتبا اقدام شود.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با نظر همکار بسیار ارجمندم موافقم