مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله فروش ملک پیش خرید شده

عرض سلام .واحدی به صورت پیش فروش از شخصی در یک‌ املاک رسمی خریدم و حق فروش بدون اجازه سازنده قید شده و مبالغ مندرج را پرداخت و رسید دارم و باهمان شرایط قولنامه در مرحله نازک کاری فروختم به شخص دیگری که ازکم وکیف کار خبر داشت پیش قسط ومابه التفاوت مبلغ که 164م پول و یک خودرو سمند به همون املاک داده شده که داماد من باشد و بعد از گذشت سه ماه به خریدار اعلام کردم وجه معامله به دست من نرسیده و در نهایت سند خورو را هم بدون هماهنگی واجازه من که داماد به اسم خودش قولنامه کرده به شخص سومی و به خریدار واحد گفته با پدرخانوم هماهنگیم برو و سند را بزن به نام فلانی و همسر ایشون هم که سند به نامش بود رفته زده ضمنا خودرو دست دامادم بوده بعد از متوجه شدن موضوع متوجه شدم زن و شوهر از هم جدا وخریدار واحد در ترکیه سر موضوعی گیرکرده بوده و متوجه پیامها و اخطارهای بنده نشده که باور نمیکنم و بند سوم مبایعه نامه امده مبالغ به حساب فروشنده و در صورت یک و یا چند قسط و یا چک به موقع پرداخت نشه فروشنده میتونه یک طرفه فسخ بشه و نیز 6 ماه پیش به سازنده اظهارنامه فرستادم هیچ کس حق بازدید و یا سوال جواب در مورد آن واحدرانداره .
سوال اگر بخواهم اقدام کنم درخواست انفساخ قولنامه به طرفیت خریدار بکنم یا نه من از فروشنده که همان سازنده هم هست درخواست تحویل مورد معامله را بکنم سازنده دورو نقش بازی میکنه در نهایت میگه تا تکلیفتون روشن نشه به هیچکس تحویل نمیدهم طولانی شد معذرت

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
کاربر محترم
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات قرارداد میباشد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جهت ارائه اظهارنظر دقیق و کاربردی حقوقی، لازم است که اسناد و مدارک مرتبط تحت بررسی قرار گیرند.