مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور شاکی تصادف

درحال حاضر یک هفته هست که ماشینم توسط طرفم که شکایت کرده بود واسه پرداخت هزینه ی خواب خودرو که از قبل باهم سازش کرده بودیم توقیف شده است آیا میتواند شاکی جواب تلفن ندهد به دادگاه نیاد واسه رضایت و رسیدگی ...چه کار باید بکنم آیا میتوانم از اون شکایت کنم؟

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم در صورت عدم حضور ایشان رای غیابی صادر خواهد شد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله می تواند حضور پیدا نکند اما در صورت عدم حضور نمی تواند شکایت خود را اثبات کند.
شاکی الزامی ندارد به تلفن شما جواب بدهد.