مشاوره حقوقی رایگان - رتبه بندی در آموزش و پرورش

سلام من معلم آموزش وپرورش هستم به دلیل نیازمالی که دارم مجبورشدم اینجاپیام بزارم.همکارانی که چندسال بعد ازمن وارد آ.پ شدن رتبه سه گرفتن ولی من رتبه یک به زور بهم دادند و مدارکی که بارگزاری کردم به مراتب از اون ها بیشتره یکی ازدلایلی که اینها رتبه بالاترگرفتن این بود که اوایل بررسی مدارک مربوط به اداره کل بود بعدازاینکه اعتراضات شروع شد بررسی اعتراضات به تهران بردن ومدارک اونجا بررسی شد.از اداره کل استان خودم پیگیر شدم میگن ازطریق پیشنهادات وسوالات توسامانه mymeduبپرس .بنظرشما حل مشکل یک فرهنگی باید ازطریق گزینه پرسش و پیشنهادات باید باشه خجالت آورنیست.هرچی تماس میگیرم تهران پاسخ نمیدن.گفتم شکایت کنم اگه مدارک میخوان بررسی کنند همه همکاران به یک طریق بررسی بشوند و یک سری ازهمکاران مدارک جعلی ارسال کردن وتواداره کل استانی بررسی شد ورتبه گرفتند و کما این که رتبه من از طریق شهرستان رتبه سه ارسال کردن ولی وزارت آموزش وپرورش رتبه من رو تایید نکردن ودستم به هیچ جا بند نیست.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از طریق عالی‌ترین مقام سازمان، اعتراض خود را اعلام نمائید و در صورت عدم افاقه، از طریق دیوان عدالت اداری اقدام به شکایت بفرمائید.