مشاوره حقوقی رایگان - آیا انتشار این صوت با این شرایط درست بوده یا نه؟

سلام خسته نباشید .به ما در مراسمی تهمت زدند که علیه دخترشان پیش خواستگارش صحبت کردیم (برادرم و خانواده اش به ما تهمت زدند)..به من و دخترم تهمت زدن که ما عکس دختر برادرم را برای خواستگارش ارسال کردیم و از آن پیش پسره صحبت کردیم. چون بارها تکرار شد ما خسته شدیم و به این فکر افتادیم ثابت کنیم کاری نکردیم .به ان پسر (خواستگارش) همسرم صوت فرستاد وپرسید دخترم برای شما عکسی از این خانم ارسال کرده یا خبری درباره این خانم به شما داده؟ / پسر صوت فرستاد و گفت: من با این خانم چندسال در ارتباط بودم و عاشقش بودم و مادرش هم درجریان بود و اینکه نخیر دختر شما برای من عکس این خانم رو نفرستاده و چیزی درموردش به من نگفته. / همسرم از پسره اجازه گرفت تا این ویس را برای 5 نفر ( برادرم و خواهرم) ارسال کند. اما فقط برای خواهرم ارسال کردیم.آیا برادرم میتونه بابت انتشار این ویس از من شکایت کنه؟ آیا این پسر در صوتش موضوع خاصی را گفته که انتشار ان درست است یا نه؟چون همسرم فقط ازخودمان صحبت کرده و از رابطه دختربرادرم با خواستگارش سوالی نپرسیده ان پسر فقط همان دوجمله را گفته ایا این به معنای آبرو بردن دختر برادرم است؟ انتشار ویس آن پسر کار اشتباهی بوده یا نه؟ لطفا سریعتر کمکم کنید

پاسخ ها :

انتشار صدای ضبط شده دیگران استناد به صدای ضبط شده صدای ضبط شده