مشاوره حقوقی رایگان - اتهام تبانی

بنده موجرم که قرارداد محکمی نداشتیم رفته از بنگاه قرار داد بدون امضا گرفته که با ایشان قرار داد دارم.بنده هم از بنگاه نقض آنرا دریافت کردم حال اتهام تبانی مطرح است آیا تبانی رخ داده.؟

پاسخ ها :

علی حسین کاظمی

جناب آقای علی حسین کاظمی :

اگر قرارداد امضای شما را نداشته باشد اعتبار ندارد.اما ادامه اجاره و عدم اعتراض شما دلیل بر توافق است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که با توجه به وضعیت اتفاق افتاده، تبانی به منصه ظهور نرسیده است.