مشاوره حقوقی رایگان - ادعای توهین

باسلام ما هفته ها به دادسرامراجعه میکنیم برای گرفتن نامه پزشکی قانونی که کلانتری فرستاده و ادعا میکنه چند هفته است فرستادیم و رونوشت داده و همکارخانم ادعا میکنه که چرا اصلا شما وارد دادسرا شدید و ذینفع نیستید من چون با خواهرم رفتم ذینفع نیستم و برخورد مناسبی با ما نداشت و ما رو ازاتاق بیرون انداخت و ادعا میکنه که بهش فحش دادیم وگفتیم بی شخصیت ایشان رئیس دفتر هستن و الان کار انجام نمیدن و میخوان از من شکایت کنند و درازای جواب دادن به خواهرم کدملی من میخواد برای شکایت آیا صرف کلمه بی شخصیت جرم هست؟میتونه به خاطر این موضوع پرونده رسیدگی نکنه؟و اینکه نگرانی بنده این که چیزای دیگر ضافه کنه که پرونده سنگین کنه؟وهمکارش شاهدمیگیره ،و اینکه ایا وکیل بگیرم که کارم زودتر انجام شه،و پرونده نوشته که شکایتی دارم منظورش خودشه

پاسخ ها :

ادعای توهین عدم رسیدگی به پرونده رسیدگی به پرونده توهین فحاشی