مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از عکس خصوصی

اگر شخصی از فامیل به عکس و فیلم های خصوصی و روابط جنسی ما دسترسی داشته باشه و اقدام به سوء استفاده از اون ها بکنه برای اخاذی و یا تهدید و یا آسیب زدن به هر نحوی برای مثال احساسی و یا تخریب ، چطور میشه با این مسئله مقابله کرد و راه حل چیست ؟

پاسخ ها :

مريم  رضاپور

مريم رضاپور :

شکایت بعنوان سوء استفاده از حریم شخصی شامل عکس و فیلم . شدیدا برخورد خواهد شد

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر تهدید یا اقدام به انتشار کرد میتوانید از ایشان شکایت کیفری کنید