مشاوره حقوقی رایگان - پاس کردن چک متوفی

سلام وقت بخیر پدر بنده بیسواد بودن و فوت کردن بعد از دو نفر چک و سفته در سال 90 داشتن
ک هنوز در دسترس هستش و بنده فرزندشان میخوام براشون اقدام کنم و طرف هایی ک چک دادن از بیسوادی پدرم سواستفاده کردن آیا میتونم چک و سفته را پاس کنم میتونید یک توضیح و راه حلی بدین ؟

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام بهتر است کلیه ورثه با اخذ وکیل نسبت به آن اقدام نمایند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
در مورد چک درخواست اجرای چک را نمایید
و در مورد سفته باید ابتدا سفته در ‌مهلت مقرر واخواست گردد و دادخواست مطالبه اقامه نمایید