مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

سلام خسته نباشید
من همسرم بهم خیانت کرده ولی نمیتونم ازش جدا بشم بنابر دلایلی ده ساله ازدواج کردیم و 2تابچه دارم، میخواستم بدونم چه حق و حقوقی من میتونم توی عقد نامه ام ذکر کنم مثل حق طلاق، اگه میشه بهم بگید چه چیزایی رو میتونم ثبت کنم ک حق من باشه و توی عقد نامه جداگانه ذکر بشه ممنونم.

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید وکالت در طلاق ، حق اشتغال، حق انتخاب مسکن ، حق خروج از کشور ، حضانت فرزندان ، و عمل های جراحی و ... را از ایشان طی وکالت نامه ای در دفترخانه بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما در عقدنامه نمی‌توانید دستکاری نمایید چیزی را زیاد یا کم نمایید می‌توانید هر خواسته‌ای را که دارید جداگانه در دفتر اسناد رسمی مطالبه کنید