مشاوره حقوقی رایگان - اثبات رابطه زوجیت

سلام . ممنون از این سایت و راهنمایی های خوبتون . با توجه به اینکه در مهرماه سال 94 با خانمی صیغه نکاح موقت جاری و شروط بر این بوده که به خاطر رعایت و حفظ آبرو هیچ سند مکتوبی وجود نداشته باشد. که خانواده خانم با این موضوع شاید کنار نمی آمدند . اما بنده به خانواده توضیح کامل داده . در آن زمان بنده 30 سال داشتم و خانم 28 سال . و هر دو شاغل .. البته این امر شروعی برای ختم به عقد دائم و ازدواج دائم بوده است و هیچ کدام از ما دونفر قصد سوء استفاده نداشتیم. از نظر فطری و شرعی با این عمل قانع شدیم . و همدیگر را همسر خطاب میکردیم . اما در مهر امسال با توجه به اینکه مدتی کوتاه خانم با بنده قهر بودند. و روابطشان را خیلی کم کرده بودند و میگفتند نیاز به آرامش دارند. چون مادرم مطلع گردید گفتند جهت تجدید روحیه با ما به خانواده چند اقوام بیا .. و همان زمان های نذر و نیاز هیئت های محرم و صفر بود. بنده برای اینکه عکس العمل خانم را بسنجم. به صورت کاملا هدف دار عنوان کردم که مادرم قصد دارند به من دخترهای فامیل را نشان دهند .. تا این موضوع را شنیدند از همان شب رابطه به شکل سابق بازگشت .. اما از این بهانه استفاده کردند و در پایان آذر ماه اظهار داشتند که خانواده شما ملک به نام من جهت مهریه نمیزنند و سکه هم مهریه ام نمیکنند . در سال 94 و اول آشنایی بنده همیشه اظهار داشته بودم که سکه به تعداد عرف جامعه و ملک هم ان شاالله پس از خرید توسط خودمان حتما 2 دانگ منزل رو به نام ایشان میکنم.. با بهانه جویی ها بنده متذکر شدم که قبلا که 2 بنده 2 برگ چک سفید جهت اطمینان نزد شما سپرده ام. اما قانع نشد. و 2تا 3 روز تلفن و پیام ندادیم هردومون. بعد از 3 یا 4 روز حس ششم به من گفت داره اتفاقی میفته و وقتی تماس گرفتم متوجه شدم سرکار نامزد و صیغه محرمیت با شخص هم محلی شان خوانده اند و قرار عقد هم گذاشتند. با تلاش ها و پیگیر های بنده شماره خواستگار را پیدا نمودم و انقدر وی را شست و شوی مغزی داده اند که حتی یکبار پاسخ صوتی نمیدهند و اما بنده قضایا را با پیام شرح داده ام . و ایشان قرار عقد را عقب انداخته اند. حالا با این تفاسیر برادر خانم از بنده شکایت برده اند که مزاحمت ایجاد میکنی .. و شما چه رابطه ای با خواهر بنده دارید .. بنده هم که هم چک دستشان دارم و هم 5 سال احساسات و انرژی و فرصتم را از دست داده ام دادخواست اثبات رابطه ازدواج موقت داده ام. چون بسیار افراد شاهد و مطلع از این ماجرا وجود دارد . ضمنا هم بسیار عکس و وسایل شخصی دال بر وجود رابطه 5 سالهووو آیا راه دیگری برای اعاده حقم و برگشت خانم وجود دارد ؟ ضمنا بنده دادخواست مبنی بر ارائه تمام اسناد غیر از سند مکتوب ارائه داده ام. حتی تقاضای معاینه پزشکی و ارائه نشانه ها و آدرس بدن زوجه داده ام ... آیا کافی است ؟ ممنونم

پاسخ ها :

پرسشگر :

ساير دلايل و مستندات : ارتباط كامل تلفني صوتي و تصويري -رفت و آمد ايشان به منزل شخصي پدرم - و حضور ايشان در خانه پدرم و خواهرم - واريز وجوه نقد به حساب ايشان به عنوان نفقه و اطلاع كامل خانواده بنده - خريد پوشاك - كفش - سيم كارت تلفن - گوشي تلفن و تبلت - طلا- سكه پارسيان - پرداخت بيمه عمر ايشان و موجود بودن سند به نام ايشان و قيد شدن نام الف.م به عنوان شخص وارث بيمه عمر در آن . ايشان در تاريخ 1394/07/23- با اقرار مكرر پاسخ مثبت مبني بر ادامه اين رابطه تا حصول شرايط مالي و پيدا شدن موقعيت شغلي براي طرفين و مهاجرت ايشان از شهرستان به شيراز نمودند .. حضور شخص ايشان در خوابگاه دانشجويي دختران شهرك ....... در سال 1394 مهر ماه و آبان ماه جهت شركت در دوره عملي كمك پرستاري در بيمارستان نمازي شيراز و نزديك بودن ايشان به محل سكونت بنده ، جهت راحت بودن و نزديك بودن براي رفت و آمد به منزل ما و همچنين همراهي هر روز صبح و عصر براي رفت و آمد به بيمارستان و پس از شيفت كاري رفتن به رستوران ، يا فست فود و در روزهاي كه تك شيفت و يا صبح كار بوديم رفتن به تمام اماكن آثار باستاني و مكان هاي ديدني درون شهر يا حتي خارج از شهر . مانند ارگ كريم خان ، حافظيه ، عمارت شاپوري ، نارنجستان قوام ،
2- درخواست جلب نظر کارشناس
3- شهادت شهود و مطلعين : پدر و مادر خواهان- خانواده خواهان - همسايگان خواهان - همكاران خواهان و خوانده - اطلاع شخص آقاي دكتر س.ی مبني بر اطلاع از رفت و آمد خواهان با شخص خوانده _ مطلع بودن برخي از وابستگان هم سن و سال خانم مه كه دختر خانم بوده اند . مانند ر و دختر خاله ايشان
4- تحقيقات محلي

پرسشگر :

ایشان 20 روز پس از آشنایی. با صراحت بیان داشتند که 10روز قبل از ابراز علاقه شما، به همراه یکی از دوستانم به خانه دعا نویس رقتم و اون آقا اظهار داشتند که تا 9 روز دیگر حتما خواستگاری برای شما خواهد آمد و همان کسی اسکه در انتظارش هستی. پس خیلی تحویل بگیر و دوستش داشته باش که خواستگار خوبی هست و گفتند که شما بعد از 9 روز حرف دلت من من کردی شب پشت تلفن که میگفتی ... قند تو دلم آب میشد ... الان جناب وکیل من واقف نمیدوم چرا بعد از 5 سال تو خماری گذاشتنو و نامزدی کردند ... این حق طبیعی بنده بعد از 5 سال زحمت کشیدن هست نه نامردی و در به دری ...... چطوری اثبات کنم برگرده دیوانه شدم تو این یک هفتهک ه دتبال مستند سازی هستم.

اثبات زوجیت اثبات ازدواج موقت