مشاوره حقوقی رایگان - وکالت به ورثه

سلام من پدرم فوت شده پدرم مادرم رو طلاق داده ما شش تا خواهر و سه برادریم و زن پدرم یک دختر و دو پسر دارد حالا برادر من میخواهد به او وکالت بدهیم ایا اگر وکالت به او بدهیم پول کامل به حساب او می رود و باید چه نوع وکالتی بدهیم که پول کامل به حسابش نرود ممنون و یک سوال دیگر ایا حالا پدرم مادرم رو طلاق داده حالا از دیه پدرم به مادر من چیزی تعلق میگیره یا نه با تشکر؟؟؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در وکالت نامه به موضوع عدم واریزی پول کامل به حساب زن پدر اشاره شود.
دیه جزء ماترک محسوب می‌شود و وراث از آن ارث خواهند برد. با توجه به اینکه طلاق صورت گرفته است رابطه ارث‌بری قطع شده است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای هر شخص به حساب خودش واریز می‌شود نیازی به اخذ وکالت نیست