مشاوره حقوقی رایگان - فروش اموال ارثی

باسلام پدر اینجانب مورخه 11/ 1399 فوت کردند وقبل فوت وموقع فوت به همراه یکی از برادران وخانواده زندگی میکرده که برادر با استفاده از ترفند و حقه ای پدر را زبان کوتاهی و مجبور به فروش منزلش وبه نام زدن یک ملک باغ کرده باشد وبعد فوت هم عنوان کند وصیت نامه ای ندارد و وقتی از او سوال شود که پول خانه ای که پدر فروخته وباغی را به نام تو کرده که میگوید پول به پدر داده چه شده است بیشتر را عنوان بی خبری کرده و مابقی را عنوان میکند نمیدانم به چه کسانی بخشش کرده وعنوان بی خبری میکند چه برخوردی وبا چه مرجع قضایی باید عنوان کرده ودستش را روکنیم در ضمن پدر بیماری حواس پرتی هم داشتند که از سال 74 دونوبت به علت آلزایمر و یاد نیاوردن ادرس به مرکز نگهداری گدایان وگمشده گان تحویل داده شده اما مدرکی از محجوریت ایشان نداریم لطفا ما ودیگر ورثه ها راهنمایی کنید. اجرکم عندالله

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با اخذ گواهی انحصار وراثت می توانید دا‌دخواست حقوقی مناسب مطرح کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گواهی انحصار وراثت را أخذ و دادخواست مربوطه را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر در آن مراکز مدرکی دارید یا اسم ایشان آنجا ثبت شده باشد می توانید به عنوان مدرک برای اثبات حجر از آن استفاده کرده و شانس خود را امتحان کنید