مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودرو و برگشت و خسارت گرفتن

با سلام
بنده یه ماه پیش ماشین خریدم بنا شد فروشنده یه هفته ای وکالت بگیره واسم که یک هفته شد یه ماه و الان نزدیک به یک ماه هست برای پس دادن ماشین و فسخ و گرفتن خسارت و خرج های که برای خودرو انجام شده چگونه و چطوری باید پیگیری کنم با این شرایط که مبلغ 4 میلیون نگه داشته ام و سند و مدارک دست فروشنده مانده برای صدور وکالت ممنون میشم پاسخ بدهید سپاسگذارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بایدبه مبایعنامه مراجعه ودرصورت داشتن حق فسخ وتخلف فروشنده,می توانید فسخ کنید والادادخواست الزام به تنظیم وانتقال سندخودرو راتقدیم نمایید.