مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت غير قانونی ضرب و جرح

با سلام. بنده توسط مامور انتظامی در داخل كلانتری مورد توهين و ضرب و جرح توسط افسر شدم بدون دستور قضائى تا صبح دستبند به نرده در حياط ماندم شكايت كردم با مدرک پزشک قانونی قاضی تحقيق دادسرا قرارش به صورت لوث محرز هست خب براي شهادت داخل كلانتری شاهد ميخوان من شاهد كی رو ميتونم ببرم ساعت 3 بامداد رخ داده در ضمن يكی از سربازها ناراحت شده و با خانوادم اونشب تماس داشته ولی خواسته كسی هويتشو ندونه. تاريخ احضار به دادگاه 98/11/27 هست
باتشكر

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

سلام وقتی گفتن شرایط لوث محقق شده یعنی باید به تعداد لازم ادای سوگند کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
کلانتری دوربین دارد می توانید درخواست بازدید دوربین ها راکنید
جهت اثبات جرح می توانید درخواست سوگند کنید ولی سایر اتهامات باسوگند اثبات نمیشود