مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت از ضامن متهم

سلام بنده از سه نفر را شکایت کردم بابت جعل سند ملکی و استفاده از ان یکی متهم اصلی هست و یکی ضامن متهم و نفر سوم دفتر محضر که اصالت سند را تایید کرده حالا با توجه به تحقیقات جعل اسناد صدرصد ثابت شده و حکم جلب سیار صادر شده ولی متهم پیدا نمیشه رای غیابی صادر میشه تکلیف ضامن متهم و محضر دار چی میشه ایا میتونم درخواست خسارت بکنم

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام هر کسی نسبت به فعل خود مسئول می‌باشد می‌توانی درخواست خسارات را داشته باشید