مشاوره حقوقی رایگان - سؤالی درباره پارکینگ قابل استفاده

با سلام، آپارتمانی با سند پارکینگ مسقف اختصاصی معامله کردیم و که قبل از سند زدن فهمیدیم پارکینگی دیگری متعلق به ماست که ورودی آن ستون است و به هیچ وجه امکان استفاده از آن نیست، حالا میگوید در حیاط بگذارید!!! ما میتوانیم معامله را بهم بزنیم و درخواست خسارت کنیم؟؟؟
تفاوت قیمت پارکینگ مسقف با داخل حیاط چقدره؟

پاسخ ها :

هاله  نيله بروجني

هاله نيله بروجني :

اگر در قولنامه پارکینگ خاص قید شده باشه والان قابلیت انتقاع نداره میتونید معامله را فسخ کنید