مشاوره حقوقی رایگان - بیمه

سلام وقت بخیر. بنده 7 سال سابقه تامین اجتماعی دارم و آخرین بار بیمه بیکاری گرفتم و الان میخواهم بیمه خودم را ادامه بدم واسه بازنشستگی با بیمه عشایر و کار رفا که گفتن زیر شاخص تامین اجتماعی و سوال بنده اینه اگه این بیمه عشایری را انجام بدم سابقه رو میشه رو تامین اجتماعی که قبلا داشتم جمع کرد

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان تجمیع سوابق بیمه ای وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید با سازمان تامین اجتماعی تماس بگیرید تا راهنمایی شوید 1420