مشاوره حقوقی رایگان - رفع حجر

سلام ..من 35سالمه از سن 20سالگی مادرم به خاطر دعواهایی که میکردم درخواست حجر داد که البته تا حدی هم ظاهر سازی میکرد الان من قصد ازدواج دارم ولی باید با اجازه دادستان باشه در پرونده جنون ادواری قید شده آیا میشه درخواست رفع حجر کرد؟ با تشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما می‌توانید این درخواست را ارائه دهید اما باید از طریق نظر کارشناس و پزشک متخصص اثبات شود

مریم جلالی

سرکار خانم مریم جلالی :

سلام بله امکانش هست البته به تشخیص دادستان

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید درخواست خود را پیگیری کنید

صالح کاوری

جناب آقای صالح کاوری:

بنام خدا
سلام دوست‌گرامی
بله منع قانونی ندارد ولازمه اش این است که از طریق حوزه ی قضایی وسرپرستی ومدیریت صغارومحجورین شخصا یا قیم شما باتدوین وتنظیم دادخواست فرایند را پیگیری کنید موفق باشید