مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی

سلام. دامادمون 36سال سن داشت که دوسال پیش تصادف کرد فوت شد. بعد از دو سال هم خواهرم 34ساله فوت شد. و خواهرزاده ام یه دختربچه سیزده ساله است که پدر بزرگ پدری اش فوت شده و تو این مدت که پدرش فوت شده بود خواهرم و خواهرزاده ام همراه من و مادرم زندگی میکردن و کلیه مخارج انها با مادرم بود. در حال حاضر من که خاله مجرد بچه هستم و 28سال سن دارم و شاغلم و مادربزرگ پدری اش درخواست سرپرستی دادیم. و خواهرزاده ام تمایل شدید دارد با من و مادرم ادامه زندگی دهد و مخالف خانواده پدری اش است. سوال من این است که سرپرستی به چه کسی میرسد؟

پاسخ ها :

قرشی یزدی  سیدمحمدعلی

قرشی یزدی سیدمحمدعلی :

استان :

سلام .با توجه به سن خواهر زاده شما ایشون از حضانت خارج هستن و می تونن در هر محل که تمایل داشته باشه زندگی کنه و اگر پدر بزرگ پدریش زنده هست برای امور مالی ایشون ولی قهری محسوب میشه وهزینه هاش با پدر بزرگ هست ویا دیگر اقوام .در کل اختیار تععین محل زندگی با خودش هست به علت رسیدن به بلوغ