مشاوره حقوقی رایگان - سقوط حق حبس به دلیل رفتن به مسافرت سه روزه

با سلام بنده در دوران عقد هستم و زندگی مشترکم را شروع نکرده ام و دوشیزه ام. همسرم با استناد به یک مسافرت سه روزه ای که با هم رفتیم و هتل هم بنده گرفته بودم، دادخواست الزام به تمکین داده و درخواست سقوط حق حبس بنده را دارد. آیا مسافرت سه روزه دلیل بر تمکین عام است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
حتی اگر زیر یک سقف رفته باشید تا زمانی که تمکین خاص نکرده باشید و دوشیزه باشید می توانید به حق حبس استناد کنید.
به نظر بنده دا‌دخواست تمکین رد خواهد شد.