مشاوره حقوقی رایگان - دیه راننده مقصر

سلام
من سال 96 برج 4 تصادف کردم و راننده مقصر شدم و بیمارستان بستری شدم. و دو بار توسط پزشکی قانونی معاینه شدم و چون گفتن به راننده مقصر تعلق نمیگیره دیگه ادامه ندادم.
اما امسال متوجه شدم که قانون عوض شده و تعلق میگیره. رفتم مدارک مربوط به پزشکی قانونی و دیگر مدارک رو از دادگاه آوردم و تحویل دادم. گفتن خودمون تماس میگیریم الان دو ماهه که پیگیرم ولی میگن فعلا خبری نیست. میخواستم بدونم چقدر دیگه زمان میبره تا دیه رو پرداخت کنن؟ لطفا راهنمایی کنید .

پاسخ ها :

رحیمه میرزایی

سرکار خانم رحیمه میرزایی :

درصورتیکه مدارک رو کامل تحویل دهید باید طی 2ماه پرداخت شود