مشاوره حقوقی رایگان - کم بودن حقوق بازنشستگی

باسلام و خسته نباشید من متولد 1337 هستم در سال 96 تصادف کردم وبرام ازکار افتادگی جزئی زدن در سن 60سالگی تقاضای بازنشستگی دادم با 11سال و دوماه الان حقوق من با از کار افتادگی جزئی دومیلیون و هفتصد هزار تومان است مگر نباید حداقل دستمزد به من بدهند؟ لطفا راهنمای کنید آیا میتونم به دیوان عدالت شکایت کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

حسن شاکری

جناب آقای حسن شاکری :

درود بر شما

شما رو با حقوق 11 روز بازنشسته کردن دیوان عدالت لازم نیست یک وکیل حرفه ای تامسن اجتماعی شاید بتواند مشکل شما رو حل کنه توصیه اکید میکنم خودتون اقدام نکنید چون باید با روند کمیسیون آشنایی کامل داشته باشید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله میتوانید لیکن با توجه به پروسه خاص اقدام بهتر است اقدامات لازم برای شما توسط یک وکیل انجام گیرد

افشین ملازادگان

جناب آقای افشین ملازادگان :

مطابق فرمول ارایه شده توسط بیمه است
جهت رفع ابهتم به بیمه مراجعه کنید