مشاوره حقوقی رایگان - عدم انجام تعهد پیمانکار

سلام علیکم
عرض کنم
برای تعمیر و تبدیل یک واحد مسکونی ویلایی به دوبلکس با پیمانکار قراردادی تنظیم و شروع به کار شد.تا مرحله اسکلت با خوبی پیش رفت و مشکلی هم نبود و تمام پرداختی ها از طرف بنده بیشتر از متن قرارداد بود باید 20درصد پرداخت می کردم که 30 درصد به پیمانکار پرداخت نمودم و مدت قرار داد 4 ماه می باشد که 2 ماه آن گذشته پیشرفت فیزیکی 20درصد.

متاسفانه بعد از انجام اسکلت پیمانکار در بیمارستان بستری و جوابگوی بنده نیست .
بفرمایید می توانم دادخواستی برای انجام کار و ایفای تعهد تنظیم کنم یا هر دادخواست با عنوان دیگر ؟؟؟
سپاسگزارم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله قابل پیگیری است
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق پنل مشاوره اقدام نمایید تا ضمن گفت و گوی متقابل و برسی مدارک موارد لازم به شما اعلام شود