مشاوره حقوقی رایگان - انحصار وراثت زمین ارثی

باسلام _ پدربزرگ مادری ام درسال 62 فوت کردند مقداری زمین کشاورزی از او ماند الان بخشی از ان کشاورزی وصنعتی ومسکونی اعلام شده در )اردبیل) دایی ام در رودرواسی سایروراث اداره املاک را دراختیار میگیرد از ان زمان زمینها را اجاره داده درختان رافروخته وهمینطور بخشی از زمینها را نیز فروخته البته بدون اجازه سایر ورثه ؛ خریداران واجاره کنندگان نیز میدانستند زمینها ورثه ای میباشند ( آنجاهمه همدیگررا میشناسند) وحدود 3 سال پیش نیز همین دایی ام که خلاف عمل کرده فوت کردندحال میخواهم درخواست حصر وراثت بدهم سوال این است
1_ زمین هایی که فروخته به ورثه برمیگردد؟ یا شامل مرور زمان یا اینجور چیزها میشود
اگر زمینها به ورثه برگشت خسارت زیان دیدگان با کیست
2 آیا از بابت اجاره ودرآمد زمینها ودرختان فروخته شده چیزی دست ورثه را میگیرد،
اگر میگیرد خسارت را چه کسی پرداخت میکند ( گفتم که دایی ام فوت کرده)
3 آیا دادگاه اتوماتیک زمینها را تقسیم میکند ،یانه ویا اگر خواستیم دادگاه تقسیم کند تقریبا چقدر دستمزد مطالبه میکند
ضمن تشکر ازشما وکلای گرانقدر این پروسه معمولا وتقریبا چقدر در حالت عادی زمان میبرد باسپاس ویژه ازشما عزیزان

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

1.بله.معاملات قابل ابطال هس.ورثه فروشنده2.مطالبه علیه آنهایی که درتصرف داشته ودارند3.دادخواست انحصارورثه ،تحریر وتقسیم ترکه بدهید