مشاوره حقوقی رایگان - تجدید نظر اعسار

با سلام متاسفانه به دلیل سهو قاضی در محاسبه و صدور رای جهت تجدید نظر باید هزینه زیادی پرداخت میکردم ضمن درخواست تجدیدنظر دادخواست اعسار از هزینه دادرسی هم زدم امروز در دادگاه به قاضی گفتم اصل شهادت نامه شهود همراهم است لازم است در پرونده ثبت کنین گفتند نیاز نیست و قبل از دادگاه هم اخطار رفع نقص برایم ندادند، ظهر رای دادن که به دلیل عدم وجود شهادت نامه شهود که متاسفانه دفتر خدمات قضایی هم با وجود درج مشخصات شهود، ضمیمه نکرده بود قرار عدم استماع صادر کردند. بیست روز مهلت تجدیدنظر خواهی دارم به نظر شما چه کاری باید انجام بدهم؟

پاسخ ها :

تجدید نظر اعسار اعسار از هزینه دادرسی تجدید نظر خواهی شاهد اعسار اعسار