مشاوره حقوقی رایگان - اعسار ضامن سفته

با سلام
بنده از یه بنده خدایی سفته ای به مبلغ 600 میلیون تومان دریافت کردم ، البته پشت سفته رو خانمش امضا کرده بود ، خلاصه بعد از گذروندن همه مراحل واخواست و اجرای احکام ، تونستم جلبشون کنم ، درحال حاضر هر دونفرشون در دو دادخواست مجزا و در روزهای متفاوت درخواست اعسار دادند، اعسارشون و دادگاه قبول نکرد و هر دو اعتراض گذاشتند ، اعتراض ضامن زودتر به دادگاه تجدید نظر ارسال شد و دادگاه تجدید نظر اعسار ضامن سفته رو پذیرفت و مقرر شد که 300میلیون پیش پرداخت و ماهیانه 10 میلیون پرداخت نماید ،
سوال بنده اینه که تکلیف صاحب اصلی سفته (شوهرش که سفته رو صادر کرده) چی میشه ؟
آیا اگر من درخواست اجرای حکم صادرشده ضامن و بدم ، صادرکننده سفته بری میشه؟

پاسخ ها :

مجتبی اکبری

جناب آقای مجتبی اکبری :

با سلام
هم صادر کننده و هم ضامن هر دو مسئولیت تضامنی در پرداخت وجه سفته را دارند، و تا زمانی که کل وجه از هر کدام از ضامن و صادر کننده دریافت نگردد دیگری بری نخواهد شد مگر اینکه معسر شناخته شوند.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
هر دو به صورت تضامنی مسئول پرداخت هستند.

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
صادر کننده و ضامن هر دو به صورت تضامنی مسئول پرداخت وجه سفته هستند.