مشاوره حقوقی رایگان - عدم واریز حق بیمه

باسلام خانمی هستم سال 72 در یک اداره دولتی شروع بکار کردم مدت دوسال و نیم برایم حق بیمه واریز نشده البته نامه ابلاغ مسئولیت در این دوسال و نیم همچنین نامه گواهی اداره مبنی بر شاعل بودنم در این مدت و کلی نامه دیگر دارم ولی پرینت بانکی حقوق ندارم فقط یک نامه اداره کل دارم که به حساب اداره شهرستان بنام من پول ریخته شده (2 ماه) ازسال 75 بیمه برام‌واریز شده و از سال 77 رسمی شده ام وبیمه خدمات هستم به دیوان شکایت کردم رای دادند که باید به تامین اجتماعی مراجعه کنم به تامین اجتماعی مراجعه کردم نامه دادند به اداره کل مربوطه جهت دادن مستندات که جوابگو نبود اداره کل به اداره کار شکایت کردم رای داده در صلاحیت اداره کار نیست مشکل شما چکار کنم و به کجا شکایت کنم تا بتوانم حقم رو بگیرم با توجه به اینکه اگر این دوسال و نیم رو واریز کنند برام الان باید بازنشسته شوم ممنون می شوم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

سلام اداره دولتی است؟ یا شرکت خصوصی؟ نیاز به توضیح بیشتری دارد تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد تا جزئیات مورد مداقه قرار گیرند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام موضوع شما نیاز به اطلاعات بیشتر است