مشاوره حقوقی رایگان - سلام برای تایید امضا کارشناس از طرف دادگاه تعیین شده و ابلاغ گردیده

سلام برای تایید امضا کارشناس تعیین شده وبه ایشان ابلاغ شده و از طرف کارشناس به دادگاه اعاده گردیده یعنی چه

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بدین معنا می‌باشد که کارشناس نسبت به اعلام نظر خویش اقدام کرده است.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید
با منتظر تماس کارشناس باشید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

یعنی ابلاغ کارشناسی به کارشناس منتخب انجام شده است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اطلاعات پرونده مطالب تخصصی است پیگیری شما در این مورد نیاز نیست دادگاه رسیدگی و اگر لازم باشد چیزی به شما ابلاغ شود حتما این کار صورت میگیرد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

احتمالاً نظریه کارشناسی صادر گردیده است