مشاوره حقوقی رایگان - سرقت مدارک

به نام خدا
باسلام خدمت شما مشاوران عزیز میهن جمهوری اسلامی ایران
چند روز پیش تعدادی از مدارک های شخصی ام مثل کارت ملی. کارت سوخ. کارت خودرو. کارت پایان خدمت. بیمه نامه شخص ثالث خودرو. دفترچه بیمه. کارت های عابر بانک همگی داخل کیف ام بود که در حین مسافر کشی از داخل خودروام توسط یکی از مسافران به سرقت رفته است . . ایا ان شخص توان سو استفاده از مدارک بنده را دارد ؟
برا جلوگیری از این امر چه باید بکنم .
و بشدت نگران هستم. خواهش میکنم تا بنده حقیر را راهنمایی و کمک ام کنید. ممنون و سپاس گزارهستم .

پاسخ ها :

تقی برهانی بلسبنه

تقی برهانی بلسبنه :

سلام به مرجع صدور بانک اعلام سرقت کنید.... در روزنامه اعلام کنید که مدارک گم شده به دادسرا اعلام سرقت کنید تا بعدا اگه سو استفا ه شد گفته باشید