مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی خودرو

با سلام بنده با 2 نفر دیگه اقدام به خرید 2 دستگاه خودرو 206 و پرشیا کردیم قولنامه 206 به نام من بود و پرشیا به نام یکی از اونها بین خودمون هم نوشته ای تنظیم کردیم مبنی بر شراکتمون در این 2 ماشین حالا اونها بدون اطلاع من اقدام به فروش هر دو خودرو کردن و سهم من رو ندادن لازم به ذکر اینکه ما سند رو به نام نزده بودیم سوالم اینه که فروش 206 که قولنامش به نام من بوده ایا فروش مال غیر تلقی میشه یا نه ممنون میشم پاسخ اگر بدید

پاسخ ها :

خودرو شراکتی فروش خودرو شراکتی خودرو خرید و فروش خودرو فروش مال غیر