مشاوره حقوقی رایگان - خسارت خواب خودرو در پارکینگ

سلام، خسته نباشید.
بنده خودرو را با شراکت خریداری کردیم و تانکی برای آن اجاره نمودیم. کسی که تانک رو اجاره کرده بودیم ما رو فرستاد از موتورخانه شرکت نفت بارگیری کنیم و در حین بارگیری دستیگر شدیم. بار هم سرقتی و هم قاچاق بوده است و الان 10 ماه میشود که ماشین پارکینگ هست. الان برای خواب ماشین متهمان پرونده شکایت کنم به جایی میرسد؟
با تشکر ممنون میشوم جواب بدهید.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
تا تعیین تکلیف پرونده قاجاق سوخت نمیتوانید درخصوص خواب خودرو تصمیمی اتخاذ نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله شما باید
دادخواست ضرر و زیان خود را مطرح نمایید